Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Επαγγελματικές αγγελίες Νο2




Η ανάγκη για γέλιο σ' αυτή τη χώρα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη...


1. Ζητείται γεωπόνος, με μεταπτυχιακό στην αντιμετώπιση του περονόσπορου για στελέχωση βενζινάδικου στο Καματερό.

2. Ζητείται πολίτης της Νότιας Ασίας (ενδεικτικώς αναφέρονται χώρες σε -αν, Πακιστάν κλπ) για διανομή πιτσών από μεγάλη γνωστή αλυσίδα Ένσημα δεν επικολλούνται. Προϋπόθεση: να είναι παράνομος στη χώρα και μελαμψός.  Πληρωμή σε μαύρα.

3. Ζητείται πτυχιούχος, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (διδακτορικό προαιρετικό) για θέση παρκαδόρου σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αμοιβή: τα μπουρμπουάρ.

4. Ζητείται ιερέας που δεν παίρνει χρήματα για γάμο ή βάφτιση, ώστε να αγιοποιηθεί άμεσα από την τοπική μητρόπολη.

5. Ζητείται καθηγητής ανώτερης εκπαίδευσης για κατ' οίκον μάθημα. Απαραίτητη υπόθεση η πληρωμή του με POS:

6. Ζητείται πιλότος ανεξαρτήτως ηλικίας που να βγάζει ανακοίνωση στα αγγλικά χωρίς παράσιτα στο μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

7. Ζητείται οδηγός ταξί για το κέντρο της Αθήνας. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην φέρει κομπολόι, χαϊμαλιά και να μην ακούει derti.

8. Ζητείται γραμματέας βουλευτή, άσχημη, άνω των 55, με άβαφο μαλλί και ξεβαμμένα νύχια, για να τον συντροφεύει σε διεθνή συνέδρια και διακρατικές διαπραγματεύσεις (Αμοιβή από τη σύζυγό του.)

9. Ζητείται γυναίκα ηθοποιός, για  ερμηνεία ρόλου σε καθημερινή σειρά. Απαραίτητη η επισύναψη ολόσωμης φωτογραφίας με μαγιό, ληξιαρχική πράξη γέννησης, προηγούμενη εμπειρία σε καφέ ή μπαρ και εύχαρη διάθεση για... τα πάντα.

10. Ζητείται δημοσιογράφος, αμερόληπτος, που να τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία, για στελέχωση του Σκάι στο πολιτικό ρεπορτάζ. Τυχόν προηγούμενη εμπειρία σε ΟΝΝΕΔ ή ΔΑΠ θα συνεκτιμηθεί.

Έξτρα αγγελία: Ζητείται πρόσφυγας που λιαζόταν στην πλατεία Συντάγματος, για να πωλεί εκεί γυαλιά ηλίου στους περαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δηλώστε το "παρών"...