Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Επαγγελματικές αγγελίες

Επειδή το γέλιο είναι ό,τι αφορολόγητο μας έχει απομείνει, δυο σκέψεις μου για το πώς θα μπορούσαν να 'ναι ορισμένες αγγελίες:


Επαγγελματικές αγγελίες:
1. Ζητείται δημόσιος υπάλληλος χωρίς μέσο. Προηγούμενη συνδικαλιστική δράση, όμως, θα συνεκτιμηθεί.
2. Ζητείται καθηγητής για ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Λυκείου (τρίδυμα) Προσφέρεται μισθός συκαλάκι και ευχές για καλή σταδιοδρομία.
3. Ζητείται γραμματέας σε μεγάλη εταιρία με προηγούμενη εμπειρία διεθνών διαπραγματεύσεων (συμμετοχή της στην επίλυση του Κυπριακού θα συνεκτιμηθεί), με 3 ξένες γλώσσες, χωρίς να βγάζει η ίδια γλώσσα. Μισθός: Όποτε πάει καλά η εταιρία.
4. Ζητείται νέος δικηγόρος (μέχρι 23 ετών) για εξωτερικές δουλειές. Προηγούμενη 10ετής εμπειρία θα συνεκτιμηθεί.
5. Ζητείται ασκούμενη δικηγόρος, καλλίγραμμη, με ύψος 1.70 μίνιμουμ, μακρύ ξανθό μαλλί και ευπρόσωπη παρουσία για σύνταξη δικογράφων. Προηγούμενη συμμετοχή σε καλλιστεία θα συνεκτιμηθεί.
6. Ζητείται κομμώτρια σε μεγάλο κομμωτήριο της Αθήνας, που να μη μιλάει ελληνικά ή να μη μιλά και καθόλου, με αμοιβή τη φήμη της εταιρίας μας και μια γαλοπούλα τα Χριστούγεννα.
7. Ζητείται συγγραφέας, ταλαντούχος και φτηνός, για συγγραφή 10 θεατρικών έργων και 20 συλλογών διηγημάτων με ποσοστά 1% επί των ακαθάριστων κερδών. Παρέχονται προοπτικές εξέλιξης.
8. Ζητείται πολιτικός, γόνος πλούσιας οικογένειας (κομμουνιστών ή μη) , που να λέει ψέματα και ποτέ την αλήθεια, τουλάχιστον μπροστά σε κόσμο, για στελέχωση κομματικού γραφείου με προσδοκία συμμετοχής στο άμεσο μέλλον ως ευρωβουλευτής.
9. Ζητείται άνεργος, σωματώδης τύπος για πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί. Τυχόν ακροδεξιές ιδεολογικές απόψεις θα συνεκτιμηθούν. Αμοιβή: 3.000 ευρώ το μαυρισμένο μάτι συν μπόνους.
10. Ζητείται άνθρωπος γεμάτος όρεξη για δουλειά, υπεύθυνος, ειλικρινής, με μεταπτυχιακό σε Ελλάδα ή εξωτερικό, που να είναι συνεργάσιμος, καλοπροαίρετος και υπομονετικός. Αμοιβή: ο παράδεισος,
Έξτρα αγγελία: Ζητείται αποτυχημένος πρωθυπουργός που κατέστρεψε χώρα, για να ψηφιστεί ξανά και να την αποτελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δηλώστε το "παρών"...