Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Το "Εκτός Ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παράλογου" στην Ευρώπη.

Αγαπητοί φίλοι,

δεν μπορούσα να διανοηθώ όταν έγραφα τον θεατρικό μονόλογο "Εκτός Ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παράλογου" ότι θα ταξίδευε στην Ευρώπη. Στις 19 Μαΐου στο θέατρο De Lijsterbes των Βρυξελλών, λοιπόν, υπό την οργάνωση και συνεργασία του Ελληνικού Θεάτρου Βελγίου και της CliqueArt, το έργο περνά τα σύνορα της χώρας και μιλά στην καρδιά την Ελλήνων πολιτών του εξωτερικού. 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υπέροχους συντελεστές για τη συνεργασία και ιδίως τους: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη για την ευφάνταστη σκηνοθεσία, Γεράσιμο Σκιαδαρέση για την καθηλωτική ερμηνεία, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Μαγδαληνή Παλιούρα και Τάσο Κονταράτο για τις εξαιρετικές τους ερμηνείες δεύτερων ρόλων, την Πολυτίμη Μαχαίρα για το πανέμορφο σκηνικό, τον Γιώργο Περού για την πρωτότυπη μουσική του σύνθεση, όπως και τον Γιάννη Στιβανάκη και την Ιουλία Μακρή για το εικαστικό αποτέλεσμα της αφίσας του έργου.

Είμαι ευγνώμων στον κόσμο που άγγιξε και αγκάλιασε το έργο. Σας ευχαριστώ θερμά και υπόσχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή. Καλό μήνα και καλή μας συνέχεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δηλώστε το "παρών"...